Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο Γ.Κοντογιώργης συμπαρουσιάζει το βιβλίο του Ναυαρχου Λυμπέρη, 20/3/2015, ώρα 6 μμ. Στοά του Βιβλίου


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε καθηγητά,
Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο Κος Λυμπέρης!
Αυτό σας το λέω γιατί καταφέρεστε ΣΥΝΕΧΩΣ κατά της κομματοκρατίας και του ισχύοντος ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Αναρωτιέμαι λοιπόν ποια η θέση σας δίπλα σε έναν άνθρωπο - στέλεχος της Κεντρική Επιτροπής του πιο διεφθαρμένου ίσως κόμματος της σύγχρονης Ιστορίας;;Εχθές ακόμη μιλούσατε στην τηλεόραση για τον Τσουκάτο, στέλεχος του ΙΔΙΟΥ κόμματος....
Παναγιώτης Πέττας
Αγία Παρασκευή

George Contogeorgis είπε...

Μην ανησυχειτε γνωριζω πολυ καλα περισσοτερα απο οσα νομιζετε. Δεν χαριζομαι. Ειναι ομως μια ευκαιρια να αναδειξω το καθεστως που οδήγησε σε μια ακόμη ήττα τη χώρα.
Σας ευχαριστω παντως πολυ,εκλαμβανω την επισήμανσή σας ως διαθεση να με προφυλάξετε, ως φυλακας αγγελος
γκ

Ανώνυμος είπε...

Κε καθηγητά,
Θα παρευρίσκομαι στην παρουσίαση ως φίλος - ΣυνΈλληνας.

Aλκων είπε...

Οι ναυρχοι στον τόπο μας έχουν παράδοση στο να εκτελούν λάθος εντολές απο την εποχή του Κυπριακου ήδη Ο κός Λυμπέρης πάντως οτι γραφει τώρα δεν τα είπε στι λαό τοτε που έπρεπε. Να υποθεσω βεβαι οτι γραφει όλη την αλήθεια..

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως, Κε καθηγητά, είναι γεγονός: Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα γι αυτήν την κοινωνία!
Το παρατηρήσατε κι εσείς φαντάζομαι.
Ενώ όλοι συζητούσαν για τις ευθύνες των πολιτικών προϊσταμένων του Ναυάρχου στην περίοδο της κρίσης εκείνης (αλλά και πρίν από αυτήν), ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ρώτησε το αυτονόητο:
"Εσείς Ναύαρχε, που ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ το ποιόν αυτών των ανθρώπων από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός σας, ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ;;;;"
Ή έστω: "Γιατί δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ μετά την αντικατάσταση του Παπανδρέου από τον Σημίτη;"
Ούτε καν ο Κολλάτος δεν τόλμησε να διατυπώσει την ΚΡΙΣΙΜΗ ερώτηση!!!
Βέβαια, με τον ΚΥΠατζή Καλεντερίδη συντονιστή, οι ερωτήσεις ήταν "περιορισμένες"...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - "Πολίτες" όμως, αντί να ασκούν έλεγχο και κριτική απλά ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ σαν υπνωτισμένα πρόβατα... Θλιβερό, κατά τη γνώμη μου.
Καλή σας ημέρα.
Παναγιώτης Πέττας
Αγία Παρασκευή

George Contogeorgis είπε...

Στα Ιμια κατελήφθη εθνικό έδαφος και η χώρα ηττήθηκε.Τα Ίμια δεν αποτελούν έδαφος της ελληνικής επικράτειας. Οπως υπογράμμισα η ευθύνη της ηγεσίας των ΕΔ είναι αδιαίρετη με εκείνη της πολιτικής κομματοκρατίας. Αυτό δεν είναι κανείς έτοιμος να το αποδεχθεί. Αλλά αυτό ακριβώς ήθελα να αναδείξω. Η ιμιοποίηση της χώρας θα συμβεί κατά μικρόν σε προβλεπτό χρόνο, διότι η ολιγαρχική κομματοκρατία καλά κρατεί και θα κρατεί.

Ανώνυμος είπε...

Κε καθηγητά,
όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γράφετε "... η ολιγαρχική κομματοκρατία καλά κρατεί και θα κρατεί."
Πολύ δε περισσότερο όταν την υποστηρίζουμε δια της παρουσίας μας σε εκδηλώσεις όπως αυτή του Σαββάτου.
Θυμάστε τι είπε ο συγγραφέας;
"Ειναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ που είστε σήμερα εδώ", είπε και μετάνοιωσα ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ για την παρουσία μου στο χώρο.
Για τους υπολοίπους υποστηρικτές του και τον Καλεντερίδη σας είπα ήδη πιο πάνω, αλλά νομίζετε πραγματικά ότι η παρουσία μας στον ίδιο χώρο με εκείνους που καταδεικνύετε ως υπεύθυνους για την απώλεια Εθνικής Επικρατείας επιφέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα προς την ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ της κομματικής ολιγαρχίας;;
Αντίθετο, φαντάζομαι, είναι το αποτέλεσμα: ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ , Κε Καθηγητά, όπως ακριβώς τους στηρίζουμε όταν ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις "εκλογικές διαδικασίες" τους, συντηρώντας την ψευδαίσθηση Δημοκρατίας που μας πλασσάρουν.
Γνωρίζω πολύ καλά και "απο μέσα" τι ακριβώς αποτέλεσμα είχαν τα Ίμια, όπως επίσης γνωρίζω ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον συγγραφέα πάνω από 30 χρόνια και σας διαβεβαιώνω, με όλη την εκτίμηση στο πρόσωπό σας ότι ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ δεν θα ήμουν στην παρουσίαση αν δεν ήσασταν εσείς εκεί, πλην όμως επιτρέψτε μου να θεωρήσω την παρουσία αμφοτέρων ημων στον χώρο αυτό της μειοδοσίας και του αισχρού οσφυοκαμπτισμού, ως ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Πέττας
Αγία Παρασκευή