Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Γ. Κοντογιώργης: “Η ελληνική κοινωνία δεν υπεβλήθη σε θυσίες. Εβιάσθη εξαναγκαστικώς και βαναύσως”, 7.3.2014

Γιώργος Κοντογιώργης

Η ελληνική κοινωνία δεν υπεβλήθη σε θυσίες. Οι θυσίες υπονοούν συναίνεση, που ουδέποτε εδόθη. Εβιάσθη εξαναγκαστικώς και βαναύσως, δια χειρός των εντοπίων δυναστών της, οι οποίοι λειτουργούν δι’ ίδιον όφελος και ως εντολοδόχοι της διεθνούς των αγορών και της Γερμανίας.”

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη 101,5 και στον Νίκο Ψιλάκη, για το ζήτημα του κατοχικού δανείου, για το «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη και για το θέμα της Ουκρανίας.

4 σχόλια:

Ορφέας είπε...

Eυστοχες παρατηρησεις και αναλυσεις από τον κον καθηγητη και πολλες πικρες αληθειες.
Επιτελους καποιος που φωναζει και υποδεικνυει συνεχως οτι ο ντοπιος βασιλιας ειναι ολοτελα γυμνος και προσπαθουν οι ψηφοφοροι να του φτιαξουν καθε που ερχονται οι εκλογες καινουργια αορατα ρουχα.

ΑΡΗΣ είπε...

Κύριε Κοντογιώργη, θα ήθελα να είχα μία κατ ιδίαν συνάντηση μαζί σας. Πρόκειται για μία πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης και πιθανής μεταβολής του πολιτεύματος. Το Σάββατο 8/3 παραδόθηκε στον ραδιοσταθμό 105.5 "στο κόκκινο" μετά την εκπομπή του καθηγητή κ. Μπαλτά, στον ίδιο και στους καθηγητές κκ. Φαράκλα και Φουρτούνη ενώ τέθηκε υπόψη στον δημοσιογράφο κ. Αρβανίτη. Είναι γνώστης της προσπάθειας ο βουλευτής κ. Λαφαζάνης μέσω του οποίου επίκειται συνάντησή μας με την βουλευτή κα Κωνστσντοπούλου. Η πρόταση δεν έχει ολοκληρωθεί και θεωρώ υποχρέωσή μου προς το πρόσωπό σας, το έργο σας και την συνεχή προσπάθειά σας προς την κατεύθυνση αυτή, να σας γνωστοποιήσω όλο το κείμενο και να δεχτώ τις κρίσεις σας.
Με εκτίμηση, Άρης Τσιούνης
Κοινωνιολόγος της τότε ονομαζόμενης Παντείου Α.Σ.Π.Ε. και επί πτυχίο στο Μ.Ι.Θ.Ε. του Καποδιστριακού.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΥΣ είπε...


Δημήτριος Τσίρης ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΨΥΧΗ ΤΕ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ!!!!!!

Aλκων είπε...

Αυτό καταλάβατε εσείς από όσα λέει και γραφει ο καιηγητης;
Λυπάμαι πολυ που πιστευετε οτι με τα συστημικά εργαλεία που αναφέρετε με περηφάνεια θα συνεπρατε ο κος Καθηγητης