Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Γ.Κοντογιώργης, Ποιά λύση στο ελληνικό πρόβλημαhttps://lh4.googleusercontent.com/-J4YWy7ZB9EE/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/4tsQT9Ae5w8/s50-mo/photo.jpgΟ Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης στην εκπομπή του Kontra Channel "Επί του Πιεστηρίου" της 19.5.2017 και στον Σπύρο Γκουτζάνη.

2 σχόλια:

ΧΑΡΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια κε Κοντογιωργη!!

Ανώνυμος είπε...

Κε Καθηγητά,
Στο 32.45 λεπτό της πολύ ενδιαφέρουσας συνομιλίας σας, αναφέρεστε στο ΚΚΕ διατυπώνοντας την άποψη ότι "το ΚΚΕ βρίσκονται στον κόσμο τους, είναι συνεπείς σε αυτό και τους σέβομαι".
Έχοντας απολύτως διαφορετική προσωπική άποψη με την συγκεκριμένης θέση σας, θα θέλατε να διευκρινήσετε πως συνάδει η στάση του ΚΚΕ στα γεγονότα της Πλατείας Συντάγματος, (συγκεκριμένα αναφέρομαι στην περιφρούρηση της Βουλής από το ΠΑΜΕ και το κόμμα του "Λαού" έναντι του Λαού που διαδήλωνε στην Πλατεία), με την προαναφερθείσα θέση - άποψή σας;
Η ερώτησή μου γίνεται επειδή δεν αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να χαρακτηριστεί η "περιφρούρηση" με ξύλινα στυλιάρια ως "βρίσκονται στον κόσμο τους".
Το αντίθετο ίσως, βρίσκονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ στον δικό μας "κόσμο", καθορίζοντας τους όρους και τις συνθήκες έκφρασης του λαϊκού αισθήματος.
Και αυτό το επιτυγχάνουν με διάφορους τρόπους, ενίοτε και δια "ροπάλου", εφόσον απαιτηθεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Παναγιώτης Πέττας
Αγία Παρασκευή