Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γ.Κοντογιώργης, Η ολιγαρχική κατάνυξη της Αριστεράς ή πώς ξαφνικά η "πατρίδα", η "δημοκρατία" και η "κοινωνία" έγιναν πολιτικό επιχειρημα







Παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", στις 19.6.2013. 

Γ.Κοντογιώργης, Η ολιγαρχική κατάνυξη της Αριστεράς ή πώς ξαφνικά η "πατρίδα", η "δημοκρατία" και η "κοινωνία" έγιναν πολιτικό επιχείρημα. Όταν η "γλώσσα" είναι μακρά, ο πολιτικός λόγος είναι "βραχύς" και "μαστιγοφόρος"..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ειδα κι αυτο! Ο Κος Κοντογιωργης ΧΑ. χαχαχαχα
Κε Κοντογιωργη πως αντεχετε να συζητατε με αυτους του υπανθρωπους; Κι αυτο με την κρατικη θεση τι καραμελα ειναι πια;
Να αγιασει το στομα σας για τα πανεπιστημια!!!
Οσο και να μιλατε αυτοι ειναι κουφοι, δεν θα καταλαβουν ποτε τιποτα.
Υ.Γ. Η Δουρου να μην ασχολειται με τους νοσταλγους του Χιτλερ, εχει πρωτα να λυσει το θεμα με τους Μαουνιστες και τους Σταλινικους του κομματος της. Μπραβο Κε, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
-Νίκος-

dmpa12p είπε...

Κύριε Κοντογιώργη δεν κάνουν ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Μην το αποκλείεται αυτό. Νομίζουμε ότι δεν σας καταλαβαίνουν στ'αλήθεια,διότι δεν γνωρίζουν το εννοιολογικό πλαίσιο στο οποίο κινείστε και όταν μιλάτε με αυτούς δεν έχετε κοινούς ορισμούς για πράγματα και έννοιες, απλά ίδιες λέξεις. Για άλλο μιλάτε εσείς και γι'άλλο αυτοί. Φυσικά δεν θα μας εξέπληττε καθόλου αν έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν στην περίπτωση που όντως καταλάβαιναν.