Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Γ.Κοντογιώργης, στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις, συνομιλεί για τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας και της Ελλάδας



Βιβλιοπωλείο IANOS
Αθήνα - ΣΤΑΔΙΟΥ 24.

Στο πλαίσιο των Απρόβλεπτων Συναντήσεων στο Cafe του ΙΑΝΟΥ, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Γιώργος Κοντογιώργης συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του πολιτικού συστήματος.
Είσοδος ελεύθερη.
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
Χορηγός επικοινωνίας: ACTION 24 

Λίγα λόγια για τις  «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:

Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: