Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Κοντογιώργης, Οι αντιδραστικές και λυμεωνικές ημέρες της Συριζαίας Αριστεράς στο μεταναστευτικό/προσφυγικό αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.



Γ.Κοντογιώργης, Οι αντιδραστικές και λυμεωνικές ημέρες της Συριζαίας Αριστεράς στο μεταναστευτικό/προσφυγικό αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς!....

Τα εκρηκτικά γεγονότα που συμβαίνουν τις ημέρες αυτές στη Λέσβο και στη Χίο φέρνουν στην επιφάνεια την καθόλα εγκληματική πολιτική που ακολούθησε η αντιδραστική "πολιτεία" της Συριζαίας Αριστεράς στο μεταναστευτικό. 

Πριν από λίγες μέρες έφερα στην επιφάνεια στο μεγάλο σκάνδαλο της διαχείρισης του μεταναστευτικού με την παράδοση του μείζονος αυτού θέματος σε διάφορες σκοτεινές συμμορίες και την ολοσχερή απουσία του κράτους. 

Στις 5/9/2016 ανεδείκνυα "Το (νέο) μεγάλο σκάνδαλο της Συριζαίας διακυβέρνησης", που αφορά στην όλη διαχείριση του μεταναστευτικού: "Στο παρελθόν, έγραφα, η διαπλοκή και τα σκάνδαλα διερχόταν κυρίως από τα εξοπλιστικά και τα δημόσια έργα, με αιχμή του δόρατος τα ΜΜΕ και τις τράπεζες. Επί ΣΥΡΙΖΑ το μεγάλο σκάνδαλο ακούει ήδη στο όνομα «προσφυγικό/μεταναστευτικό». Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν παραδοθεί κατά τρόπο ανεξέλεγκτο και σκοτεινό σε παρασιτικές συμμορίες που ακούνε στο όνομα ΜΚΟ και σε πλείστες άλλες ορδές συγκατανευσιφάγων, οι οποίες καπηλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και δοκιμάζουν από κοινού με τα απόβλητα της Συριζαίας κομματικής νομενκλατούρας και της σαπροφιλικής τσιπραίας διακυβέρνησης που τους ενορχηστρώνει/καλύπτει τις αντοχές της χειμαζόμενης ελληνικής χώρας. Έτσι, για να μην τρέφουν αυταπάτες όσοι πιστεύουν ακόμη ότι η "αυτοθυσία" των δημοσιώνων που διακινούν το δόγμα των αγορών για «ανοιχτά σύνορα» είναι ηθικά άδολη και  ιδεολογικά αριστερή. Τη στιγμή που η διαρπαγή της χώρας ολοκληρώνεται, χρειάζεται μία ηθική δικαιολογία για να νομιμοποιηθεί στα μάτια των θυμάτων. Η ενοχοποίηση της "κοινωνίας" για τα πεπραγμένα των "γνωρίμων" της θα επικυρώσει, όταν έρθει  ώρα, τα νέα τετελεσμένα.( http://contogeorgis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_5.html).

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Κοντογιώργης, Οι Συριζαίοι Αριστεροί ως ιδεολογικοί διακινητές της διεθνούς των Ολιγαρχών, ως παρασιτικοί δημοσιώνες και ως νομείς της χώρας


Η Συριζαία Αριστερά ως ιδεολογικός διακινητής της διεθνούς των Ολιγαρχών και ως φορέας της εσωτερικής και της εξωτερικής κατοχής της χώρας. Το πολιτεύεσθαι του Σύριζα στα ΜΜΕ τον αναδεικνύουν σε αυθεντικό εκφραστή της πλέον παρασιτικής εκδοχής του βαθέως κράτους της κομματοκρατίας. Η επικαιροποίηση του σκανδάλου "Κοσκοτά" δια χειρός Τσίπρα και η ολοκληρωτική αντιπάθειά του προς κάθε τι που χειραφετεί ή απελευθερώνει την κοινωνία.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow 92,8 (Κεντρική Μακεδονία)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Κοντογιώργης, Η πολιτική Ευρώπη σε αδιέξοδο. Η Ελλάδα στη μέγγενη της δυναστικής κομματοκρατίας και της διεθνούς ολιγαρχίας



Γ.Κοντογιώργης, Η πολιτική Ευρώπη σε αδιέξοδο. Ούτε θέλει ούτε μπορεί να αλλάξει. Η Ελλάδα στη μέγγενη της δυναστικής κομματοκρατίας και της διεθνούς ολιγαρχίας.




https://lh4.googleusercontent.com/-J4YWy7ZB9EE/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/4tsQT9Ae5w8/s50-mo/photo.jpg



Ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης στην εκπομπή του Kontra Channel "Επί του Πιεστηρίου" της 16.9.2016.


Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Κοντογιώργης, ΜΜΕ και προσφυγικό: δύο μεγάλα σκάνδαλα του Σύριζα


ΜΜΕ και προσφυγικό: δύο μεγάλα σκάνδαλα του Σύριζα που επιβεβαιώνουν τον "νεοδεξιό" ("νεοαγοραίο") και παλαιοκομματικό του χαρακτήρα. Στην δυναστική κομματοκρατία, που λυμαίνεται τη χώρα από τον Όθωνα και εντεύθεν, ο Σύριζα προσέφερε ιδεολογική κάλυψη, το στίγμα της βαθιά παρασιτικής του αντικοινωνικότητας και το άλλοθι της Αριστερής διακυβέρνησης Στις 8/9/2016).

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γ.Κοντογιώργης μιλά για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ΜΜΕ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις




O καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης μιλά για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ΜΜΕ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις (4/9/2016)
https://www.facebook.com/livemediagr/videos/1114104525334982/?__mref=message_bubble

Το (νέο) μεγάλο σκάνδαλο της Συριζαίας διακυβέρνησης



 Το (νέο) μεγάλο σκάνδαλο της Συριζαίας διακυβέρνησης
Στο παρελθόν η διαπλοκή και τα σκάνδαλα διερχόταν κυρίως από τα εξοπλιστικά και τα δημόσια έργα, με αιχμή του δόρατος τα ΜΜΕ και τις τράπεζες. Επί ΣΥΡΙΖΑ το μεγάλο σκάνδαλο ακούει ήδη στο όνομα «προσφυγικό/μεταναστευτικό». Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν παραδοθεί κατά τρόπο ανεξέλεγκτο και σκοτεινό σε παρασιτικές συμμορίες που ακούνε στο όνομα ΜΚΟ και σε πλείστες άλλες ορδές συγκατανευσιφάγων, οι οποίες καπηλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και δοκιμάζουν από κοινού με τα απόβλητα της Συριζαίας κομματικής νομενκλατούρας και της σαπροφιλικής τσιπραίας διακυβέρνησης που τους ενορχηστρώνει/καλύπτει τις αντοχές της χειμαζομένης ελληνικής χώρας. Έτσι, για να μην τρέφουν αυταπάτες όσοι πιστεύουν ακόμη ότι η "αυτοθυσία" των δημοσιώνων που διακινούν το δόγμα των αγορών για «ανοιχτά σύνορα» είναι ηθικά άδολη και  ιδεολογικά αριστερή. Τη στιγμή που η διαρπαγή της χώρας ολοκληρώνεται, χρειάζεται μία ηθική δικαιολογία για να νομιμοποιηθεί στα μάτια των θυμάτων. Η ενοχοποίηση της "κοινωνίας" για τα πεπραγμένα των "γνωρίμων" της θα επικυρώσει, όταν έρθει  ώρα, τα νέα τετελεσμένα.