Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Κοντογιώργης: “Η χώρα βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν”

Γ. Κοντογιώργης: “Η χώρα βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν”

Αναδημοσίευση από τη Νέα Κρήτη - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/12/2014, 11:30

Τη βαθιά του ανησυχία για τις εμμονές του πολιτικού συστήματος να παραμένει δέσμιο του παλαιού καθεστώτος που εγκιβωτίζει τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή. Στο Ράδιο 98,4 και με τον Γιώργο Σαχίνη συνομιλεί ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Γιώργος Κοντογιώργης.

Ο καθηγητής αξιολογεί την πολιτική κατάσταση της χώρας και την απροσχημάτιστη τακτική των πολιτικών να οργανώνουν τη λεηλασία της, αποκαλώντας τους εντεταλμένους της Γερμανίας και της τρόικας «κατσαπλιάδες με γραβάτα, σε μία Ελλάδα που την υπέβαλαν σε ένα καθεστώς κατοχής».

Αρκεί να αναλογισθεί κανείς ποιοί είναι αυτοί που τοποθετούνται στα υπουργεία και στα δημόσια αξιώματα από τον πρωθυπουργό, τα απόβλητα της πολιτικής που απλώς γνωρίζουν να λιβανίζουν και να υποκλίνονται στον "Ηγέτη", αντί ανθρώπων με προσωπικότητα, με γνώση και θέληση να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον.

1 σχόλιο:

ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ είπε...

Εξαιρετικό! Συγχαρητήρια. Ό,τι πιο μεστό άκουσα τα τελευταία χρόνια. Ειλικρινά με ενθουσιάσατε. Αυτή η συνέντευξη πρέπει να προβληθεί όσο γίνεται περισσότερο.
Και πάλι συγχαρητήρια.