Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γ. Κοντογιώργης, Κρίση και υπέρβαση. Το ζήτημα του πολιτικού συστήματος

Γ. Κοντογιώργης, Κρίση και υπέρβαση

Γ. Κοντογιώργης, Η κομματοκρατία ως αιτία της κρίσης και της παρακμής της χώρας

Γιώργος Κοντογιώργης

Ομιλία του καθηγητή Γ. Κοντογιώργη στο Πνευματικό Κέντρο Αλιάρτου στις 22.2.2013

Γ.Κοντογιώργης, Ο μύθος του γιδοβοσκού







Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης απαντά στα ερωτήματα της εκπομπής "Life" της 29.4.2013 και στην δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Γ. Κοντογιώργης, Πού πάμε; Μια αποτίμηση της ελληνικής και της διεθνούς κρίσης, 20.4.2013

Γιώργος Κοντογιώργης

Ομιλία για την Ελληνική και την Διεθνή Κρίση, που έγινε στις 20 Απριλίου 2013 στην Λευκάδα, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσαν απο κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας «Οι Σκάροι» και ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας.

Γ. Κοντογιώργης - Ποιά στρατηγική για τον ελληνισμό; - 2.11.2009






Διάλεξη του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη με θέμα «Η επιβεβλημένη πορεία του Ελληνισμού με γνώμονα τα σύγχρονα περιφερειακά προβλήματα και τις προκλήσεις που διαμορφώνονται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», που έγινε στις 2 Νοεμβρίου 2009 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου. 


«Η επιβεβλημένη πορεία του Ελληνισμού με γνώμονα τα σύγχρονα περιφερειακά προβλήματα και τις προκλήσεις που διαμορφώνονται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη»

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γ.Κοντογιώργης, Η οπισθοδρομική εμμονή των κομμάτων, η εξαίρεση του πολιτικού συστήματος από το "κράτος δικαίου", η καταβύθιση της χώρας στον καιάδα και η ελευθέρας στη λεηλασία του δημόσιου αγαθού.







Παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", στις 22.4.2013.

Η οπισθοδρομική εμμονή των κομμάτων, η  εξαίρεση του πολιτικού συστήματος από το "κράτος δικαίου", η καταβύθιση της χώρας στον καιάδα και η ελευθέρας στη λεηλασία του δημόσιου αγαθού.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Γ. Κοντογιώργης - Η κρίση και το ελληνικό πρόβλημα υπό το πρίσμα του μέλλοντος - 14.6.2009




Γ. Κοντογιώργης - Η κρίση και το ελληνικό πρόβλημα υπό το πρίσμα του μέλλοντος - 14.6.2009
Δημοσιεύθηκε στις 13 Απρ 2013
Ομιλία του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη με θέμα «Η παγκόσμια κρίση και το ελληνικό πρόβλημα υπό το πρίσμα του μέλλοντος», που έγινε στις 14 Ιουνίου 2009. Μια πρώιμη αναγγελία των σημερινών εξελίξεων.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γ. Κοντογιώργης - Λύσεις υπάρχουν - 13.3.2013







Εισήγηση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη με θέμα «Η διεθνής διάσταση. Τοποθετήσεις και σιωπές: ζούμε σε μονοδιάστατο κόσμο;», που έγινε στις 13 Μαρτίου 2013 στον ΙΑΝΟ, στα πλαίσια κύκλου εκδηλώσεων με θέμα: «Λύσεις υπάρχουν. Τις θέλουμε;» τις οποίες διοργάνωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) Επικοινωνία και Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και οι Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις.