Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Γ. Κοντογιώργης - Για το πολιτικό σύστημα και τη Χρυσή Αυγή, Παρέμβαση στην ΕΔΤ - 7.10.2013







Παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη, στις 7.10.2013, στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σας εκτιμώ πολύ , προφανώς δεν μου πέφτει λόγος αλλά θα προτιμούσα να μην τους δίνετε αξία με την παρουσία σας

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτης Γιανναρης:Αν ομως δεν βγαινουν ανθρωποι οπως ο Κοντογιωργης στην τηλεοραση,δεν θα εχει να ακουει ο λαος και κατι το σοβαρο.Εσεις μεινατε και ο Βασιλης Λεβεντης ο προεδρος της Ενωσης Κεντρωων.Μονο εσεις λετε αληθειες στον λαο και κρατατε ενα επιπεδο στην αθλια ελληνικη τηλεοραση.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Κοντογιώργης είναι πολιτικός επιστήμων και μάλιστα διακεκριμένος με υπερεθνική αναγνωρισιμότητα.
Με κάθε σεβασμό στις κομματικές σας προτιμήσεις θα σας παρακαλούσα να μην ταυτίζετε τον καθηγητή με κάποιον κομματικό παράγοτα.
Κρατήστε την άποψή σας για εσάς, την οποία φυσικά σέβομαι, αλλά δεν αποδέχομαι.
Άλλωστε διαχρονικά η προτίμησή σας αποτέλεσε πηγή αναφοράς στο τηλεοπτικό προϊόν όπως όλοι γνωρίζουμε.
Αντίθετα η παρουσία του κυρίου καθηγητή είναι καινοφανές φαινόμενο καθώς επιτέλους, εγκαινίασε ενδεχομένως μια νέα περιοδο όπου για την πολιτική θα προσκαλούνται να κάνουν αναλύσεις ειδήμονες, της πολιτικής επιστήμης, της πολιτικής οικονομίας, των πολιτικών θεσμών κ.λπ, αρμόδιων να ενημερώσουν τεκμηριωμένα την κοινωνία των πολιτών.

Με εκτίμηση
Γιώργος Π.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτης Γιανναρης:Που ηταν ομως ο κ.Κοντογιωργης και οι υπολοιποι ειδημονες οπως λετε τοσα χρονια που τα κομματα εκλεβαν,διοριζαν,λεηλατουσαν?Πουθενα.Τι ελεγε ο πνευματικος κοσμος της χωρας?Τιποτα.Ο μονος που μιλουσε ηταν ο Β.Λεβεντης,πρωτος ειπε κλεφτες τους πολιτικους,πρωτος μιλησε για το σαπιο και διεφθαρμενο πολιτικο συστημα.Δειτε αυτο το βιντεο κ.Γιωργο και μετα μιληστε.http://www.youtube.com/watch?v=jmSuu3so2vY

George Contogeorgis είπε...

Les racines de la crise Grècque. L'annonce, en 1992, de la crise grecque de 2008 et s. (Οι ρίζες της ελληνικής κρίσης. H αναγγελία, το 1992, της ελληνικής κρίσης του 2008 επ.)

Η απάντησή μου ειναι εδω, στο ιςτολογιό μου. Μπορειτε να ψαξετε και πιο πριν από το 1985, για να δείτε τις απόψεις μου για την κομματοκρατία και την ολιγαρχικη/λεηλατική της πολιτεία.. Ειναι χρησιμο να ενημερωνεστε πριν αποφανθείτε. Καλή δυναμη.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κύριε καθηγητά

Να ξεκαθαρίσω για λόγους διασαφήνισης, ότι αναφέρθηκα στην παρουσία σας σε κάποια ευρεία μέσα ενημέρωσης υψηλής τηλεθέασης, που επιτέλους πέρα από την trash tv,που όλοι γνωρίζουμε,ξεκίνησε -έστω σε περιορισμένο χρόνο-να προάγεται η γνώση προς το ευρύ κοινό από ειδικούς σε θέματα πολιτικής και όχι τους γνωστούς "αναλυτές" που δεν διαθέτουν κανονιστική επάρκεια, ώστε να τεκμηριώσουν αυτά που λένε αντίθετα ήταν κομματικά διατεταγμένοι.
Φυσικά η επιστημονική σας παρουσία, είναι γνωστή διαχρονικά και μάλιστα θίγατε αυτά σε χρόνο που κανείς δεν υποψιαζόταν τι θα συμβεί στην πορεία των πραγμάτων.

Με εκτίμηση
Γιώργος Π.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτης Γιανναρης:κ.Κοντογιωργη μπορει να γραψατε καποια βιβλια και να ησασταν αντιθετος με αυτα που συμβαινουν στην Ελλαδα αλλα δεν βγαινατε να μιλησετε τοτε δημοσιως για ολα αυτα.Ηταν η εποχη που οποιος ειχε αντιθετη αποψη απο την κοινη γνωμη,παρουσιαζοταν ως γραφικος,ακομη και ως τρελος.Σας σεβομαι και σας αγαπω και γι'αυτο σας παρακολουθω αλλα η αλλαγη στην Ελλαδα πρεπει να ειναι πολιτικη,δεν πρεπει να αρκουμαστε σε σχολια για την πολιτικη κατασταση και για το συστημα.Θα ηθελα να σας δω σε μια κυβερνηση τεχνοκρατων αν παραιτηθει η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου.